Wijn proeven

Wijn proeven

Proeverijen zijn er in alle soorten en maten. Ik verzorg regelmatig verschillende proeverijen op locatie en in de winkel aan de Heereweg. Dat kan met een thema, bijvoorbeeld een wijnland, een wildavond of een zomerproeverij. Maar ik organiseer ook 2 keer per jaar een assortiment proeverij. Een leuke manier om kennis te maken met de wijnen van Wereld Wijnen!

 

Voorbeeld wijnproeverij in de winkel

Na de ontvangst met een glas mousserende wijn en het aperitief, beginnen we met het proeven van de wijnen. Per ronde nemen we 2 wijnen. Ik geef uitgebreide uitleg over de wijn en we kijken of je kunt proeven welke druiven er gebruikt zijn. Vervolgens gaan we dezelfde 2 wijnen proeven met een lekker hapje erbij. Dan zal je merken dat smaken kunnen veranderen en heel persoonlijk zijn. Uit ervaring kan ik zeggen dat het altijd een hele leerzame, maar vooral erg gezellige middag of avond wordt!

Wijnproeverij op locatie

Verschillende keren per jaar verzorg ik wijn-spijsavonden bij diverse restaurants, op locatie bij bedrijven en particulieren of op festivals. Ik zorg voor het glaswerk, proefformulieren, hapjes en stokbrood. Maar er is nog veel meer mogelijk. Ik kan de proeverij geheel naar wens samenstellen. Met een thema, met catering, met muziek, wat je maar wilt!

 

Kosten

De proeverijen zijn vanaf 10 personen en de kosten per persoon gaan vanaf € 29,50 (exclusief btw). De flessen die extra worden geschonken breng ik (in overleg) tegen de normale verkoopprijs in rekening.