Wijn: het leukste relatiegeschenk!

De feestdagen komen steeds dichterbij; voordat je het weet is het alweer zover. Zoek je een bijzonder en lekker cadeau voor jouw relaties? Een wijn als relatiegeschenk is altijd een goed idee!

Wijn is namelijk één van de populairste relatiegeschenken. Helemaal niet gek natuurlijk, want heel veel mensen houden van een lekkere wijn. Wil jij jouw relaties verrassen met een mooie wijn als relatiegeschenk? We geven je graag persoonlijk advies.

Maak je relatiegeschenk extra bijzonder

Je kunt het cadeau zo bijzonder maken als je zelf wilt. Met een feestelijke verpakking zoals een mooie geschenkdoos of houten kistje, een set van wijn, port en mooie glazen. We kunnen het zelfs per persoon personaliseren. Ook stellen we speciale pakketten samen met wijnen van Wereld Wijnen en lekkernijen van de lokale ondernemers in Lisse. Wij zorgen er voor dat het een feest is om je geschenk weg te geven. Afgestemd op jouw budget!

Wil je een bijzonder cadeau voor jouw relaties?

Kom langs of maak een afspraak in de winkel van Wereld Wijnen. We laten je graag een aantal mooie producten proeven en samen gaan we op zoek naar een mooi cadeau!

Stuur een mail naar: info@wereld-wijnen.com

Of bel naar Martijn Claassen: 06-12277605