Wijnen-proeverij gaat door!

Wereld Wijnen-proeverij gaat door!
Op unieke locatie!

Stel jouw eigen unieke Wereld Wijnen-proefbox samen
Wij hebben 12 mooie, zomerse wijnen geselecteerd. Hieruit kunnen jullie een keuze van 6 flessen maken. 1 fles per soort.

Waar ik normaal gesproken mondeling uitleg geef, zit er nu uitgebreide beschrijving van de wijnen en een proefformulier in de box.

Prijs van de box nu: € 52.50 (tot ruim €15,00 voordeel)
(6 flessen assorti)

Tip
Organiseer samen met vrienden een gezellige online proeverij via Zoom, Facetime, Videobellen, en maak/bestel er lekkere hapjes bij (bijvoorbeeld bij De Heerekamer of Mevrouw Kortekaas). Optimaal genieten van een proeverij op afstand!

Persoonlijke korting op jouw favoriete wijn
Wij zouden graag willen weten welke wijn je het lekkerst vinden. Maak een foto van het ingevulde proefformulier met je bevindingen. Mail/app dit formulier aan ons, en wij belonen je met een persoonlijke korting op jouw favoriete wijn!!

Bestellen doe je zo
Stuur een email naar: info@wereld-wijnen.com, bel naar 06-12277605 of stuur mij op ditzelfde nummer een WhatsAppje. Geef aan welke wijnen je in de box wilt hebben, de nummers staan achter de wijnen.

Bezorgen of afhalen
Bezorgen doen we gratis in de regio Bollenstreek/Haarlemmermeer. Daarbuiten € 7,50 bezorgkosten.
Afhalen in de winkel kan ook: vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Wij zetten de doos klaar en respecteren alle Corona maatregelen. Andere dagen afhalen? Dan even bellen voor een afspraak 06-12277605.

Betalen kan via een Tikkie of een factuur.

Veel proefplezier!