Kerstpakketten op maat bij Wereld Wijnen

Alhoewel de feestdagen nog ver weg lijken, is het verstandig om nu alvast na te denken over je relatiegeschenk of kerstpakket. Wordt het een 1 januari pakket, een relax pakket, een luxe pakket of een culinair pakket? Wereld Wijnen kan voor iedereen, in ieder thema en voor ieder budget een heerlijk kerstpakket of relatiegeschenk samenstellen.

Maak iemand blij met jouw pakket

Een pakket samenstellen is geen vak apart. Het is wél de kunst om een pakket samen te stellen waar je iemand echt blij mee maakt. En dat kunnen we goed bij Wereld Wijnen! Of je nu een pakket wil geven aan je klant, medewerker, relatie, vriend of vriendin, dat maakt ons niet uit. Afhankelijk van jouw wensen en budget maken we het perfecte geschenk voor jou in orde. Bijvoorbeeld met lekkere boerenkaasjes uit de streek, zachte olijfolie, knapperige crackertjes, smeuïge tapenades en natuurlijk een lekkere fles wijn van Wereld Wijnen. Misschien wil je het wel aanvullen met een verzorgingsproduct, een leuk winters kookboek of lekkere koffiebonen en thee? Zelfs de verpakking kan al een cadeautje zijn. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee!

Wij inspireren en adviseren je graag!

Wacht niet tot het laatste moment, maar zorg dat je je kerstpakket al op tijd in orde hebt. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter we het pakket op jouw wensen kunnen afstemmen. Kom langs in onze winkel, stuur een mail naar: info@wereld-wijnen.com of maak een afspraak met Martijn Claassen: 06-12277605.

Wij inspireren en adviseren je graag!