1.5 meter Summer-box

1.5 meter Summer-box

1,5 meter wijn….  Dat zijn 5 mooie flessen wijn van ieder 30 cm lang. Omdat in een box 6 flessen wijn passen, krijg jij van ons 1 fles heerlijke dessertwijn ‘Viu Manent Semillion’ gratis.

De prijs van deze met zorg samengestelde 1,5 meter Summer-box is € 47.50

Baron de Ley, Viura.Baron de Ley

Een echte terras knaller uit La Rioja, Spanje. Vol fruit met een lichte citrus afdronk, bijna dorstlessend… Lekker met bijvoorbeeld tapas.

Lorentz, Pinot Blanc. Lorentz Cuvée des Asperges 2019

Een strakke, frisse droge witte wijn uit de Elzas, Frankrijk. Maar met genoeg restsuiker, waardoor de smaak zacht fruitig is. Lekker te combineren met oosters, frisse salades en natuurlijk met mooie groenten zoals asperge.

Pinot-Grigio Catarto.wereld-wijnen-fles

Een heerlijke, fruitige wijn uit Sicilië, Italië. Citrus fris, zacht als perzik in de afdronk met een weelderiger geur van rijp fruit. Lekker als aperitief, maar ook erg lekker bij gerookte vis en romig sauzen.

Domaine St André.Domaine St Andre

Een heerlijke “Provence” stijl rosé maar dan uit de Languedoc, Frankrijk. Mooi droog. Heerlijk fruitig, fruit als frambozen en aardbijen springen uit het glas. Zacht sappig in de afdronk. Lekker met een (eigen gemaakte) pizza belegd met tomaat, mozzarella en provinciale kruiden als rozemarijn.

Chateau Guery Pinot NoirChateau Guery, Pinot Noir.

Ronde, zacht fruitige, rode wijn met een mooi zuurtje in de afdronk, uit Zuid-Frankrijk. Kan ook een klein beetje gekoeld geserveerd worden (op zo’n 14 graden). Heerlijk tijdens een zwoele zomeravond met een lekkere BBQ of geserveerd bij de lunch met een mooie salade.

Viu Manent Semillion.Viu Manent Semillion

Een honing zoete wijn, die door late oogst en daardoor weinig sap in de druif, mooi zoet is geworden. Een “Noble Late Harvets” uit Chili. Lekker bij geitenkaas en zachte, rood en witschimmel kazen, bij een mooie fruitsalade met roomijs of na een goed diner gewoon zo naast de koffie.

Bestellen

Bestellen kan via info@wereld-wijnen.com of app ons een berichtje 06-12277605. Bellen kan natuurlijk ook.

Bezorgen/afhalen. Wij bezorgen gratis in de regio Bollenstreek/Haarlemmermeer, daarbuiten € 7.50 bezorgkosten. Afhalen in de winkel kan ook: vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.
Andere dagen afhalen? Dan even bellen voor een afspraak 06-12277605.

Wij wensen je een heerlijke zomer!